logo

Dommens dag – den menneskelige del af dit generationsskifte

I Danmark er over 20.000 virksomheder inden for de nærmeste år på vej til et generationsskifte.
Er du ejer af en af dem?

”Due Diligence”, goodwill, fremtidig indtjeningsevne, salgsværdi er een side af dit generationsskifte. Det tager dygtige advokater og revisorer sig af.

Men dit generationsskifte er også en emotionel sag, og her er du oftest alene med tankerne.
For hvem kan overtage din plads? En af dine betroede ansatte? Eller en udefra? En kapitalfond? Industri Udvikling? Hvem har samme ildhu og entreprenør ånd som du? Hvem viser rettidig omhu som du?

Du kan sikkert huske, hvad der fik dig til at starte din virksomhed, og hvor meget du har brugt tid og energi på, at få den til at lykkes.
Din vilje og din lyst bar igennem modstand til den virksomhed, som du har bygget op i dag. Du har investeret mange, mange timer undervejs. Du har oftest følt dig alene om de store beslutninger og har ikke hvilet længe på succesen.

Undervejs er din virksomhed blevet en stor del af din selvopfattelse. Din identitet.
Så hvad nu, hvor du slipper den og den dig? Hvad kan erstatte den? Hvad giver så mening og identitet? Er det golf, sejlbåden, familien, vennerne, nye forretningsprojekter eller…..?

Arrangement ½ til 1 times oplæg og dialog.
Tidspunkt og sted efter aftale.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram