logo

Om Susan Winther

Bestyrelsesformand med +25 års forretningsmæssig og praktisk erfaring med rådgivnings- og bestyrelsesarbejde i ejerledede virksomheder |

Curriculum vitae

Hvad er det, du gør, bliver jeg ofte spurgt om. I virkeligheden er det ikke dét spørgmål, der er værd at få svaret på. Det er dét, der ligger bagved det, jeg gør, der er det interessante. Dén historie folder jeg ud her.

Én af mine kunder siger det sådan:

Susan Winther kan sit håndværk og formår at gøre strategi levende og vedkommende for alle, at binde en virksomhed sammen og kan formidle den enkeltes betydning i helheden. Hun taler strategi med alle ud fra en overbevisning om, at alle kan – og vil.”

( Andre kunder fortæller )

Øjenåbneren

Som ung, nyuddannet og håbefuld økonom forestillede jeg mig, hvad der ventede derude på mine fremtidige arbejdspladser… I dag ved jeg, at de forestillinger ikke altid rakte til virkeligheden.

For jeg havde ikke kunnet forestille mig forskellen mellem god og dårlig ledelse. Og slet ikke betydningen af, hvad den ledelsesforskel gør ved menneskers naturlige evne til at tage ansvar og virksomhedernes evne til at eksekvere strategierne og skabe værdierne.

Betydningen

Jeg forestillede mig heller ikke, at mine egne oplevelser med ledere – gode som dårlige – skulle forme mit erhvervsliv videre frem. Og kunne ikke have planlagt mig til, hvor jeg er i dag, hvor jeg ved, at een af de mest betydende faktorer for virksomhedens evne til at skabe værdi, er den gode ledelse og et funktionelt ledelsessystem.

Ikke, fordi ledere vil det, men...

Alt for tit ser jeg resultaterne af en utilstrækkelig ledelse. Ikke fordi ledere vil det, men fordi der er en tendens til, at det, vi let kan have en mening om, bliver forfladiget og mange gange afvist som spild af tid at beskæftige sig med.

Smerten | Og vejen ud

Resultatet er ofte en ejerleder, der ofte føler sig alene om opgaven og ikke oplever at få tilstrækkeligt økonomisk ud af sine anstrengelser.

Det er den situation – og vejen ud af den – jeg beskæftiger mig med, når jeg er på arbejde. Bedre eksekvering ™, god ledelse og udvikling af værdi i den ejerledede virksomhed er kernen i mit arbejde.

Min operationelle erfaring

De seneste 20 år har jeg arbejdet som sparringspartner, bestyrelsesformand / -medlem og ikke mindst facilitator for virksomhedsejere, der vil mere værdi.

Og før det mere end 15 år som operationel direktør og leder i virksomhederne Rockwool, B&W Skibsværft, Privathospitalet Hamlet mfl.

Min teoretiske fundament:

  • Diplom i bestyrelsesarbejde og god selskabsledelse, CBS København.
  • Kandidatgrad som Cand.Oecon. (Nationaløkonomi), Århus Universitet.
  • Mastergrad i Ledelse og Kommunikation.
  • Ledelsesuddannelse (YMP), Fontainebleau, Frankrig.
  • Medlem af Women On Board. (DI’s initiativ for flere kvinder i bestyrelserne).
  • Certificeret i profilsystemet EQi.

Meningen med det hele

Trygge, varme, engagerede arbejdsfællesskaber gør mig glad i låget.

At inspirere mennesker i fællesskaber til at finde deres stemme – og tage 1.skridt – rører mig.

At rådgive med udgangspunkt i menneskers emotionelle behov giver mening for mig.

I krisesituationer søger jeg at adskille tingene så godt, som det lader sig gøre.

Af respekt for dig og dine behov.
Af respekt for din relation og dennes behov.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram