logo

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenfor kan du læse de generelle vilkår for handel med Susan Winther a/s. Vi opfordrer dig til at læse dem grundigt igennem, inden du gennemfører et køb i vores Webshop.

Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle produkter, der bliver solgt på www.susanwinther.dk (herefter kaldet “Website”) af Susan Winther a/s,

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på Websitet skal du igennem 5 enkle trin.

1. Find den eller de ydelser du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Godkend vores salgs-og leveringsbetingelser.
4. Check, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.
5. Gennemfør betalingen.

Sådan betaler du

Når du køber digitale ydelser på Websitet betaler du online med VISA, Mastercard, Mobilepay og ViaBill. Alle priser er i Danske kroner (DKK) og er eksklusiv moms.
Når du gennemfører køb på Websitet, vil beløbet blive trukket på dit kreditkort samme dag.

Du er sikret mod misbrug. Susan Winther a/s bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Sådan leverer vi

Ved bestilling af ydelser på Websitet sender vi, når din ordrebekræftelse og betaling er godkendt en e-mail direkte til dig med bekræftelse på dit digitale køb.

Ved køb af e-learning ydelser indeholder vores e-mail en personlig kode (Login) , som sikrer dig adgang til e-learning ydelsen. Du tilgår ydelsen via Websiden: susanwinther.dk med dit personlige Login.

Ved køb af e-bøger, lydbøger, podcasts mfl. indeholder føromtalte email et link til download af det købte.

For at kunne benytte dig af e-bøger og lydbøger er det et krav, at du som køber har udstyr med internetadgang, så du kan hente og læse e-bogen eller hente og lytte til lydbogen eller potcastet.

Vi beskytter ophavsretten til vores digitale ydelser med et digitalt vandmærke. Vandmærket kan ikke ses, og er blot en information i filen, hvori dit ordrenummer er tilkoblet. Vandmærket betyder, at du kan downloade de digitale køb, der er egnet til download, og at den så tilhører dig.

Det er naturligvis forbudt at kopiere eller dele digitale ydelser med andre.

Din reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af ydelsen.

Din fortrydelsesret

E-learning ydelserne er digitale, og du har derfor ingen fortrydelsesret fra det øjeblik, hvor du anvender dit personlige Login. Hvis du ikke anvender dit personlige Login, har du 14 dages fortrydelsesret.

E-bøger, lydbøger og podcasts er digitale, og du har derfor ingen fortrydelsesret fra det øjeblik, hvor du downloader e-bogen (eller lydbogen) eller lytter til podcastet. Hvis du ikke downloader det købte, har du 14 dages fortrydelsesret.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sw@susanwinther.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard formular og sende med retur. Du finder formularen her.

Dine klagemuligheder

Det er vigtig for os, at du har en god oplevelse med de ydelser, du har købt hos os.
Er du ikke tilfreds med din ydelse? Så lad os høre fra dig, så har vi en mulighed for at vende din utilfredshed til tilfredshed.

Skulle det ikke lykkes for os, kan du klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du har bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sw@susanwinther.dk

Enhver tvist der udspringer af dit køb af ydelser hos Susan Winther a/s eller heraf følgende tvister, herunder disse salgs- og leveringsbetingelsers omfang eller gyldighed, er underlagt dansk ret og skal indbringes for Københavns byret.

Har du brug for at tale med os om salgs- og leveringsbetingelserne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Susan Winther a/s
CVR 26989930

Schlegels Allé 5,
1807 Frederiksberg C

@mail: sw@susanwinther.dk

Denne politik er senest opdateret den 22.marts 2019.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram