logo

Foredrag | Ejerledelse

Inspiration til den ejerledelse, der øger værdiafkastet i virksomheden

Lyt til eet af mine foredrag, når du som ejerleder har brug for inspiration udefra til din ledelse og værdiudviklingen af din virksomhed.

Historier fra det virkelige liv som ejerleder

Igennem tiden har jeg holdt mange foredrag. Fælles for dem alle er, at de er fyldt med historier om levende virksomheder, bestyrelser, ejerledere og ansatte, der turde gå en anden vej i jagten på Bedre Eksekvering ™ og mere vedvarende værdiforøgelse.

Omdrejningspunktet i foredragene er altid mulighederne for udviklingen af de økonomiske afkast, af ledelsen og eksekveringsevnen i den ejerledede virksomhed. Perspektiverne i mine foredrag er baseret på mit arbejde som bestyrelsesformand og sparringspartner gennem nu mere end 20 år.

Book til eget brug

Du kan være heldig at finde mig i forskellige erhvervsnetværk, men kan også booke et foredrag til din egen virksomhed – for eksempel til din bestyrelse eller dit ledelsesteam. Ring eller skriv blot til mig.

Arrangementet varer 1/2 til 1 time. Tidspunktet og stedet er efter aftale.

Er din hest død? Så stig af

Er din hest død? Så stig af! er mit signatur foredrag. Vil du hele vejen rundt om udfordringerne og mulighederne som ejerleder, så er netop dét foredrag et oplagt valg.

Foredraget rummer et overblik over, hvad der går galt i ejerledede virksomheder i dag, når de økonomiske resultater fejler. Foredraget giver dig nye perspektiver på, hvad du som ejerleder, din bestyrelse, dine teamledere og dine ansatte kan gøre anderledes med Bedre Eksekvering ™ af stigende værdiafkast til følge.

Andre muligheder for ny inspiration

En leder har man i ryggen. Ikke på nakken
Behovet for disruption i ledelse
Grundforudsætningerne for eksekvering
Ledelsessystemet
Det vigtigste er på væggene!
Glasloftet
Nye briller
At turde være den grimme ælling
Dommens dag – den menneskelige del af dit generationsskifte
Kunsten at udvikle en virksomhed i verdensklasse
Fra entreprenør til leder
Personlig ledelse
Ledelse, hvor svært kan det være?
Hvorfor har jeg altid de forkerte ansatte?
Samarbejdspartnerne
Hvem bør sidde i dit bestyrelseslokale?
Mød Dupont
© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram