logo

Bestyrelsesarbejde | Ejerledede Virksomheder

+25 års operationel og strategisk erfaring

I 2001 trådte jeg for første gang til som bestyrelsesformand og har siden varetaget formandsposten i 7 bestyrelser.

Mere end 40 gange har jeg åbnet et nyt arbejdsår i bestyrelsen som formand i vækst- og værdifokuserede virksomheder. Utallige gange har jeg gjort det samme i Advisory Boards.

Jeg samarbejder med ejerledede virksomheder i alle faser af virksomhedens livscyklus fra opstarten over etableringsfasen til vækstfasen, salgsmodningsfasen, generationsskiftet og exit’et. I brancher, der spænder fra produktion over handel til viden og service. Nationalt såvel som internationalt vækstperspektiv.

1. Min operationelle erfaring:

Når jeg arbejder i dit bestyrelsesrum får du først og fremmest mere end 25 års praktisk erfaring med bestyrelses - og rådgivningsarbejde i ejerledede virksomheder ind af din dør.

Du får et menneske, der gør sit til at sikre dig en forretningsmæssig og menneskelig, realistisk og praktisk tilgang til bestyrelsesopgaven og dermed til den vedvarende udvikling af din virksomheds økonomiske værdi.

2. Min forretningsmæssige tilgang:

Din virksomhed skal tjene penge – og gerne flere og flere – år efter år.

Uddannet som økonom, som jeg er, er jeg vaccineret med, at de økonomiske nøgletal for din virksomhed skal vende den rigtige vej.

Jeg bidrager til at identificere de kritiske eksterne og interne faktorer (markedsstyrke, eksekveringsevne mm.), der skubber nøgletallene i den rigtige retning. Gevinsten ser du på din bundlinje.

3. Min realistiske tilgang:

Den virksomhed, der tjener penge – mange penge – gør det, fordi alle i arbejdsfællesskabet har den tilstrækkelige viden og de bedste betingelser for at eksekvere den forretningsmæssige ambition.

Som tidligere operationel leder og direktør ved jeg, at mine ansatte eksekverede, fordi jeg gav dem rammerne og viden til det. Dén viden tager jeg med til din bestyrelse. Gevinsten ser du på din bundlinje.

4. Min praktiske tilgang:

Min tilgang til bestyrelsesarbejdet er uakademisk og lige til. Med mig får du en formand (eller medlem), der taler dansk og bruger den fornødne tid på at lære din virksomhed og dine ansatte at kende. Gevinsten ser du på din bundlinje.

Er vi det perfekte match?

Hverken du eller jeg ved det – endnu. Og vi kan kun blive klogere på det, når vi mødes, og du fortæller mig om dine ønsker til fremtiden.

Psst | En bestyrelse med eksterne medlemmer hæver værditilvæksten og produktiviteten

Læs mere om baggrunden på mit blogindlæg Ejerledede virksomheder og deres bestyrelser.

Her kan du også læse om, hvilke eksterne profiler, der er værdiskabende i den ejerledede virksomhed anno 2020’erne. Hvordan de arbejder. Hvilken rammer, du som ejer, er nødt til at give dem for at udløse værditilvæksten.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram