logo

Fra entreprenør til leder

Den hyppigste fejl, ejerledere begår, er at glemme at skelne mellem 2 vigtige discipliner: udvikling af virksomheden og den daglige drift.
Den typiske ejerleder er ofte dybt engageret i at få varer producerede og leverede. Og dermed altså engagerede i den daglige drift. Tid til udvikling af virksomheden opstår ofte ikke under de omstændigheder.
Hvilket igen betyder, at de fleste ejerledere ofte over tid må erkende, at det økonomiske resultat af livet som ejerleder ikke er så meget anderledes end hans/hendes tidligere jobs som lønmodtagere.

Men, der er noget fundamentalt, vi ikke har lært:
At kunsten at udvikle en virksomhed i verdensklasse intet har at gøre med at producere og levere et produkt i verdensklasse.

For når du bruger tid på udvikling i stedet for drift; bruger en forretningsmodel til at skabe overblik og indsigt; kender din virksomheds udgangspunkt; har en drøm om det, du vil skabe og samler dit hold om planen, så alle har et klart billede af, hvad netop de skal gøre, så arbejder du som en leder, der uundgåeligt vil skabe merværdi.
Det ender med, at din virksomheds værdi stiger og stiger!

Bliv inspireret til hvordan!

Arrangement ½ til 1 times oplæg og dialog.
Tidspunkt og sted efter aftale.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram