logo

Fra ufrihed til frihed trods ejerledelse

Det gode liv som leder i den ejerledede virksomhed 

Udfordringerne som Teamleder

Du har allerede mærket på egen krop, at det ikke er den nemmeste sag at varetage din ledelsesopgave på din arbejdsplads. Og ofte opleves opgaven som umulig at løfte, da ejerlederen har svært ved at overlade ansvaret og styringen til dig. 

Du har givetvist undervejs i samarbejdet med ejerlederen oplevet at blive mere og mere indskrænket i din aktionsradius og dine muligheder for at skabe værdier. Konsekvensen er ofte, at ejerlederen bliver dit alt-overskyggende fokus i hverdagen. Han kommer til at stå i centrum for din opmærksomhed og i vejen for din interesse i dit arbejde og resultatet af dit arbejde. 

Natuligt, men også naturstridigt, når du jo netop er blevet en del af virksomheden for at lette arbejdspresset på ejerlederen. 

Fra ufrihed til frihed på trods af ejerledelse

Uddannelsen Knækkoden,nu™ for Teamledere sætter en fed streg under, at sådan behøver det ikke være. Du har muligheden for at ændre på situationen. Knækkoden.nu ™ giver dig den mulighed, fordi dit perspektiv på din arbejdsplads og din ejerleder ændres, så du på trods af en ofte dominerende ejerleder kan spille dig ind på banen og deltage i spillet uden at falde over din ejerleder. 

At være leder for andre

Med en ledertitel følger medarbejdere. Måske har du også allerede fået den erfaring, at det ikke altid er den nemmeste sag at lede og styre dit team af dygtige mennesker? 

For hvordan er det lige, at du skaber værdi gennem dine teammedlemmer og ikke ender med at løse opgaverne selv? Du kan jo, qva din erfaring, ofte se problemet og finde løsningen hurtigere og mere effektivt end dit teammedlem. Den opgave kaster Knækkoden. nu ™ også fornyet lys over.

Ledelse og tid

Ledelse er forbasket svært og kommer ikke af sig selv, som nullermænd i bukselommerne. At blive god til ledelse, der skaber værdi for dig selv, dit teammedlem og din ejerleder, bygger på tid til at tænke dig om; tid til at tale med andre; tid til at være nysgerrig Tid simpelthen. 

Tid til uddannelsen Knækkoden.nu ™ og dermed din ledelse er dit personlige tilvalg. Vælger du at bruge den fornødne tid, kan jeg til gengæld love dig, at dørene åbner til de mennesker, du leder og til de resultater, du ikke havde troet mulige.

Knækkoden.nu ™  er en personlig ledelsesrejse, mens du er på job som leder. En rejse, hvor du undervejs for fyldt din ledelsesværktøjskasse med netop de ledelsesmodeller, du reelt har brug for.

Det fortælles om Knækkoden.nu ™ for Teamledere

“Knækkoden.nu ™ har givet mig et råderum. fordi jeg har fået et overblik over, hvordan jeg kan koble virksomhedens forretningsplan sammen med mine og mine ansattes prioriteter i hverdagen”.

“Knækkoden.nu ™  formåede at få mig derhen, hvor jeg gør noget ved mine rammer”.

Knækkoden.nu ™bryder med Vi-har-så-travlt kulturen

Kan du som teamleder genkende situationen på billedet nedenfor?

Den måde at arbejde på kommer primært eet sted fra. Og det er fra ledelsen eller mangel på god ledelse, der passer ind i en ejerledet arbejdsplads anno 2020’erne.

Du behøver ikke være en del af den statistik som teamleder. Selvom du lever i en virksomhed, hvor ejeren typisk skaber et tidspres gennem sin manglende gode ledelse, så er den gode nyhed, at du med den rette tankegang kan vælge en anden vej. 

Er programmet Knækkoden.nu ™ noget for dig?

Ja, når du oplever,

  • at du bøvler med en ejerleder, der blander sig
  • at du arbejder 24/7 og det alligevel ikke er nok
  • at det, der er åbenlyst rigtigt at gøre, ikke sker, fordi…alle har så travlt.

Hvem står bag?

Knækkoden.nu ™ programmet er udviklet på basis af min +25 års erfaring fra bestyrelses – og rådgivningsarbejde i ejerledede virksomheder.

Check mig ud her eller på min LinkedIn profil.

Online eller Offline?

Knækkoden.nu ™ findes i 2 versioner: Knækkoden.nu ™ Online og Knækkoden.nu ™ Offline.

Knækkoden.nu ™ Online er uafhængig af tid og sted, mens Knækkoden.nu ™ Offline tilrettelægges i præcise, korte tidsrammer, når det passer dig.

Knækkoden.nu ™ bryder med de traditionelle tilgang til udvikling af den ejerledede virksomhed både i tanke, indhold og effekt. Og afspejler den forskning og sunde fornuft, der understreger, at der er behov for forandringer i måden at udvikle værdi på.

Vil du vide mere om indholdet og nødvendigheden af Knækkoden.nu ™? Bliv klogere her.

Prisniveau I Online version

Din investering: 495 kr. pr måned med en bindingsperiode på 12 måneder.

Release: januar 2021.

Prisniveau I Offline version

Spørg efter pris.

Du kan nemt komme igang

Ring eller @mail.

+45 2622 2020

+45 7022 2076

sw@susanwinther.dk

Copyright: @2020 Susan Winther a/s
© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram