logo

Fra entreprenør til leder

Fra hverdagen i ejerlederens bestyrelseslokale.

Ejerledelse, når det er bedst 

Udfordringerne som Ejerleder

Entreprenøren Michael har klaret det godt. På 5 år er hans virksomhed KMH a/s vokset fra en omsætning på 3 mio. kr til 30 mio. kr. 20 ansatte er det blevet til undervejs. De årlige overskud har svinget en hel del, men har været positive i alle årene. 

Michael har meget lange arbejdsdage efterhånden, og alt for meget personalebøvl, som han siger. Michael er ved at køre træt og føler, at overblikket er røget sig en tur. Den arbejdsdag, der for få år siden var en kilde til glæde, er nu vendt til arbejdsdage fyldt med problemer og krav plus en konstant følelse af altid at være bagefter.

På det sidste er et par af de mest trofaste kunder gennem årene faldet fra. Og Michael har måttet give nogle klækkelige rabatter til andre, fordi de kunder ikke fik det, Michael lovede. 

Fra Entreprenør til Leder

Michael har en klar fornemmelse af, at tiden er til at gøre noget andet og stoppe med mere af det, der ikke ser ud til at virke positivt på KMH’s økonomiske afkast. Michael føler at have ramt Glasloftet og har brug for inspiration og viden til at gøre noget andet. 

Med en fornemmelse af, at det handlede om at tilegne sig en anden tankegang om. hvordan han kunne løfte sin virksomhed til næste trin, valgte Michael programmet Knækkoden.nu ™ for Etablerede Ejerledere.

Knækkoden.nu ™ 

giver også dig som ejerleder mulighed for at tilegne dig den ledelsesmæssige tankegang, der passer til den ejerledede virksomhed i 2020’erne.. 

Ikke mindst giver programmet Knækkoden.nu ™ 

  • grundlaget for, at du i mange år før et eventuelt salg af din virksomhed sikrer dig en vedvarende salgsmodning og værditilvækst af din virksomhed.
  • indsigt i, hvordan du helt konkret øger din mulighed for værdiudvikling, ledelse og ikke mindst får eksekveringsevnen i din virksomhed sat gevaldigt op.
  • Når du ser tilbage på perioden før Knækkoden.nu ™ har du med stor sandsynlighed 
  • øget og stabiliseret den positive udviking i det økonomiske afkast i din virksomhed

Det fortælles om Knækkoden.nu™ for Ejerledere

“Min virksomhed fik rummet til at udvikle sig strategisk, fordi jeg fik det”

Er programmet Knækkoden.nu ™ noget for dig?

Ja, hvis du oplever:

  • at dit økonomiske afkast er for lavt og svingende
  • at du arbejder alt for meget
  • at du har mistet overblikket
  • at du vil have din gamle arbejds-entusiasme tilbage

Hvem står bag?

Knækkoden.nu ™ programmet er udviklet på basis af min +25 års erfaring fra bestyrelse – og rådgivningsarbejde i ejerledede virksomheder.

Check mig ud her eller på min LinkedIn profil.

Online eller Offline?

Knækkoden.nu ™ findes i 2 versioner: Knækkoden.nu ™ Online og Knækkoden.nu ™ Offline.

Knækkoden.nu ™ Online er uafhængig af tid og sted, mens Knækkoden.nu ™ Offline tilrettelægges i præcise, korte tidsrammer, når det passer dig.

Knækkoden.nu ™ bryder med de traditionelle tilgang til udvikling af den ejerledede virksomhed både i tanke, indhold og effekt. Og afspejler den forskning og sunde fornuft, der understreger, at der er behov for forandringer i måden at udvikle værdi på.

Vil du vide mere om indholdet og nødvendigheden af Knækkoden.nu ™? Bliv klogere her.  

Prisniveau I Online version

Din investering: 995 kr. pr måned med en bindingsperiode på 12 måneder.

Release: januar 2021.

Prisniveau I Offline version

Spørg efter pris.

Du kan nemt komme igang

Ring eller @mail.

+45 2622 2020

+45 7022 2076

sw@susanwinther.dk

Copyright: @2020 Susan Winther a/s
© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram