logo

Når 2+2 bliver mere end 4 i de ejerledede virksomheder

Fra hverdagen i ejerlederens bestyrelseslokale.

I fællesskab kan vi mere end hver for sig

Udfordringerne som Team i den ejerledede virksomhed

Ejerlederen Mads har smeden Peter ansat  på 15. år på eet af sine produktionsteams i maskinfabrikken GoMore. Mads er ikke rigtigt tilfreds med Peters indsats. Når Mads tænker efter, så er der faktisk mange af hans ansatte, som han synes ikke “leverer varen” som i “gamle dage”.

Hvad tænker ejerlederen Mads?

Mads og Mads´ bestyrelse har en plan. Men den plan kommer ikke rigtigt ud af stedet.

Til at begynde med, undrer det Mads og hans bestyrelse. Så presser Mads mere på Peter og de andre ansatte. Men lige meget hjælper det. Resultaterne lader vente på sig. Hvorfor?

Hvad tænker smeden Peter?

Peter og resten af teamet er i tvivl om, hvad Mads´ plan sådan helt konkret er. Og hvad ejeren Mads reelt har behov for Peter og Peters kollegaer prioriterer og får gjort mere af midt i en travl hverdag.

Peter er normalt en glad mand, der sætter en ære i at gøre sit arbejde godt. Men Peter taler med kollegaerne om, at det bliver sværere og sværere at omgåes Mads. Det bliver sværere og sværere at gøre ham tilfreds. De kæmper med Mads, tiden til at nå alle opgaverne,  og ikke mindst med tvivlen om deres egen formåen.

Konflikten eskalerer

Hele situationen påvirker efterhånden alles humør og stemningen generelt i virksomheden.

Peter og de andre oplever, at Mads mere og mere blander sig i deres daglige arbejde. Det er mere end irriterende. Mads oplever at blive bekræftet i, at han har de forkerte ansatte.

Situationen mellem Mads, Peter og resten af de ansatte spidses til. Stemningen bliver højspændt. Hvad skal er til for, at komme ud af dødvandet?

Knækkoden.nu ™ I Når 2 + 2 > 4

Programmet Knækkoden.nu ™  lærer dit team at tænke og opføre sig, som var virksomheden deres helt egen.

Knækkoden.nu ™ giver dine ansatte en unik mulighed for at skabe værdi og eksekvere dine planer for dig, når du giver dem viden om ( og et sprog for) værdiudvikling og eksekvering. Dine ansatte står nemlig gerne på mål for dine mål, når du giver dem muligheden.

Du opnår målbare økonomiske gevinster allerede efter 1-2 måneder, fordi programmet Knækkoden.nu ™ øger dine ansattes mulighed for at involvere sig seriøst i din plan og eksekvere den meget bedre.

Det fortælles om Knækkoden.nu ™ for Teams

“Afkastet af investeringen i Knækkoden.nu ™ for mine medarbejdere er – og bliver – langt større, end jeg havde kunnet forestille mig.”   

“Nu er jeg ikke alene!”

Er programmet Knækkoden, nu ™ til dit team det rigtige valg?

Ja, hvis du oplever,

  • at du er alene om opgaven  at udvikle din virksomheds værdi
  • at dine ansatte ikke løfter tilstrækkeligt
  • at dine ansatte ikke har samme købmandskab som du
  • at du har de “forkerte ansatte”. (Den gode nyhed er, at du sandsynligvis har de helt rigtige)!

Hvem står bag?

Knækkoden.nu ™ programmet er udviklet på basis af min +25 års erfaring fra bestyrelse – og rådgivningsarbejde i ejerledede virksomheder.

Check mig ud her eller på min LinkedIn profil.

Online eller Offline?

Knækkoden.nu ™ findes i 2 versioner: Knækkoden.nu ™ Online og Knækkoden.nu ™ Offline.

Knækkoden.nu ™ Online er uafhængig af tid og sted, mens Knækkoden.nu ™ Offline tilrettelægges i præcise, korte tidsrammer, når det passer dig/jer.

Knækkoden.nu ™ bryder med de traditionelle tilgang til udvikling af den ejerledede virksomhed både i tanke, indhold og effekt. Og afspejler den forskning og sunde fornuft, der understreger, at der er behov for forandringer i måden at udvikle værdi på.

Vil du vide mere om indholdet og nødvendigheden af Knækkoden.nu ™? Bliv klogere her.

Prisniveau I Online version

Din investering: 2.995 kr. pr måned for et team på op til 10 deltagere.

Bindingsperioden er 12 måneder.

Prisniveau I Online version

Spørg efter pris.

Du kan nemt komme igang

Ring eller @mail

+45 2622 2020

+45 7022 2076

sw@susanwinther.dk

Copyright: @2020 Susan Winther a/s
© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram