logo

God ledelse | Bøger til inspiration

God ledelse. Bøger til inspiration.

De fedeste “ikke-ledelsesbøger” om håndværket Ledelse.

Jeg vil tro, at du ikke kan undgå at blive inspireret:-)

7 gode vaner

Stephen R. Covey´s 7 gode Vaner er en klassiker, som er værd at vende tilbage til igen og igen, fordi læsningen af bogen åbner dit sind på et nyt niveau her gang. En bog, der handler om dig og dine valg. En bog, der til syvende og sidst handler om det menneske og den leder, du vælger at være.

Kriser og udvikling

Johan Cullberg´s Kriser og Udvikling gør dig klogere på, hvordan mennesker reagerer, når det uventede rammer dem. Som det uventede jo også gør i det arbejdsfællesskab, som du leder eller bliver ledet i.

Chicken Soup for The Soul

Jack Cranfield´s Chicken Soup for The Soul fortæller ualmindelige historier om almindelige mennesker. og får dig til at reflektere over, hvad du vælger at bruge din tid på.

Dit kompetente barn

Jesper Juul´s Dit kompetente barn indvier dig i det grundlaget for samværet og samarbejdet i en familie. Den belyser (små som store) menneskers ønske om at samarbejde, vigtigheden af i det samarbejde at bevare den personlige integritet  og den konflikt, der opstår, når de 2 ikke møder hinanden. Jesper Juul´s beskrivelser af præmissen for den velfungerende famille er direkte overførbar til det arbejdsfællesskab, du leder eller er en del af.

Finding your element

Ken Robinson har skrevet  Finding your element om kunsten at finde frem til det eller de temaer, der kan være de bærende i dit arbejdsliv. Ikke nødvendigvis de temaer, du er særligt passioneret om, men de temaer, der giver dig energi til at stå op mandag morgen og bruge tid på det arbejde, du tjener dine penge ved. For dig, der leder andre, finder du i bogen en procesbeskrivelse, som er direkte overførbar til dit strategiske arbejde.

Et værn

Alle bøger er et værn mod den syntetiske opfattelse af mennesker, som du møder gennem hele management- og ledelselitteraturen. Et værn mod dårlig og utilstrækkelig ledelse.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram