logo

Madeleine Albright om kvinder og magt

Madeleine Albright om kvinder og magt

Der findes et særligt sted i helvede for kvinder, der ikke hjælper hinanden er titlen på denne lille tankevækkende bog om kvinder og magt.

USA’s tidligere udenrigsminister Madeleine Albright er den, der kan citeres for at have sagt det. Journalisterne Liza Marklund og Lotta Snickare har skrevet en fin, fin bog om det.

Begge dele er lige til at blive inspireret af. Alt imens vi venter på det næste oplæg om kvinders umuligheder, når vi skal have adgang til de danske bestyrelseslokaler:-).

Diskrimination

Det er svært at være menneske. At være kvinde er endnu værre, fortsætter de 2 forfattere Liza Marklund og Lotta Snickare i bogen.

Og Madeleine Albright citeres for at være meget bevidst om, at samfundet fungerer på den måde, at kvinder har ringere betingelser end mænd og altid må kæmpe ud fra en underordnet position.

Kvinder må derfor samarbejde for at ændre på dette. Deraf citatet.

Mentorer | Feedback | Netværk

Som forfatterne efterfølgende konstaterer, så er der “intet magisk i at opnå succes i  arbejdslivet. Du skal bruge 3 ting: mentorer, feedback og netværk.

Så enkelt, og så svært er det.”

Og tilføjer så: “Mænd får automatisk disse 3 ingredienser med på vejen. De behøver bare at gå ind af døren på arbejdspladsen. For kvinder kommer intet af det her af sig selv. Vi er nødt til at være aktive for at få fat på det.”

Bliv klogere på et godt kvindeliv

Læs den og bliv klogere på et godt kvindeliv:-) Bogen er skrevet med humor og baseret på konkret viden og forskning.

© Copyright Susan Winther a/s
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram